Τι είναι αυτή η ένδειξη???

Προειδοποιητική λυχνία χαμηλής πίεσης λαδιού

Η χαμηλή πίεση λαδιού φως προειδοποιεί τον οδηγό όταν μια δυνητικά καταστροφική εκδήλωση πραγματοποιείται. Κάθε κινητήρας χρειάζεται ένα ελάχιστο ποσό της πίεσης του λαδιού, προκειμένου να λειτουργήσει. Ένας κινητήρας έχει δεκάδες μεταλλικά εξαρτήματα ακριβείας, τα
ανακυκλούμενα χιλιάδες φορές ανά λεπτό. Όλα αυτά τα μέρη θα πρέπει να βομβαρδίζεται διαρκώς από ένα ντους πίεση του λαδιού.

Όταν εκκινήσουμε τον κινητήρα η λυχνία πίεσης του λαδιού θα ανάψει. Το φως είναι συνήθως κόκκινο και συχνά περιέχει το περίγραμμα του πετρελαίου μπορεί ένας. Καθώς ο κινητήρας ζεσταίνεται, το φως πίεση λαδιού πρέπει να σβήσει αμέσως ή εντός 1 έως 2 δευτερόλεπτα, αν η πίεση λαδιού είναι πάνω από την ελάχιστη προδιαγραφή. Εάν η πίεση του λαδιού δεν είναι μέσα στις προδιαγραφές, ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την πίεση λαδιού προειδοποίηση τεστ αυτο το φως, το φως θα παραμείνει, αναφέροντας ότι υπάρχει ένα πρόβλημα στην πίεση λαδιού του συστήματος προειδοποίησης.


Σε αυτή την περίπτωση πρέπει άμεσα να συμπληρωθεί λάδι ίδιο (ιξώδες και τύπος) με το υπάρχον συμβουλευόμενοι τον δείκτη της στάθμης λαδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου